Op vrijdag 12 mei hebben we traditiegetrouw onze vrijwilligers bedankt voor hun hulp met een gezellige borrel in Het Panneland in Vogelenzang. Hier konden we nog een keertje nagenieten van ons succes dit jaar.

Op zaterdag reed het Bloemencorso van de Bollenstreek van Noordwijk naar Haarlem. Ongeveer 1 miljoen mensen stonden langs de weg en vooral in Lisse en Hillegom was het druk.

Op vrijdagavond was in Noordwijkerhout het verlichte corso. Voorafgaand werd bekend gemaakt dat onze praalwagen de tweede prijs had behaald!

Met veel vrijwilligers hebben we op woensdag en donderdag onze praalwagen Dutch Duck gestoken. Ook onze arrangeur Michael van Namen was met zijn team van de partij.

Onze praalwagen Dutch Duck staat al weer klaar voor de opbouw. Een laag schuim bedekt nu alle figuren op de wagen zodat ze straks met bloemen bestoken kunnen worden.

Het lassen van onze praalwagen is weer begonnen. Bij Agrotechniek is Fred druk bezig ons ontwerp in ijzer uit te beelden. Ons ontwerp wordt dit jaar voor het eerst op ons nieuwe duurzame onderstel gerealiseerd.

Op maandag 13 februari vond de presenatieavond van het 70e Bloemencorso van de Bollenstreek plaats in Hotel van der Valk in Sassenheim. Hier werd ons ontwerp voor dit jaar onthuld: Dutch Duck.

Dit jaar bouwen wij onze praalwagen op een nieuw elektrisch onderstel! Na vele jaren met een oud ijzeren onderstel en oude tractoren zijn wij nu weer klaar voor de toekomst door financiële ondersteuning van de Rabobank Clubactie, Gemeente Hillegom, Meerlanden, Stichting 1818, het hoofdcomité van het Bloemencorso en ons eigen vermogen.

Het ontwerp van onze corsowagen voor het bloemencorso 2017 is bekend! Wij maken dit jaar: “Dutch Duck”, het beroemde gele eendje. Dit onderwerp past perfect bij het thema van het Bloemencorso “Dutch Design”.

We zijn heel erg trots dat we dit jaar de 2e prijs stekersvereniging hebben gewonnen!

Dit is alleen maar mogelijk omdat we een geweldige groep toegewijde stekers hebben die elk jaar weer komen helpen met de opbouw van onze praalwagen. Wij zijn heel erg blij dat dit niet onopgemerkt blijft!

Tijdens onze bedankavond in het Pannenland in Vogelenzang hebben we alle vrijwilligers die aan onze praalwagen mee hebben gewerkt bedankt voor hun inzet.

Het Bloemencorso van 2016 was een geweldige dag. Het weer was mooi en een miljoen mensen hebben van de praalwagens kunnen genieten.