De arrangeur van een corsowagen heeft een belangrijke inbreng in het uiterlijk van de praalwagen, omdat de bloemenarrangementen naadloos op het ontwerp en thema van de wagen aan moeten sluiten.

Arrangeur

Michael runt ook zijn eigen bedrijf en verzorgt onder andere demonstraties, privélessen en workshops. Voor informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sinds 2013 is Michael van Namen de vaste arrangeur van onze corsogroep:

Als bloemen je passie zijn, dan is de wereld van bloemen net een bloemrijke tuin. Je vindt elke keer iets nieuws en het ene is nog mooier dan het andere. Mijn liefde voor bloemen is ontstaan op mijn 14e in een bloemenwinkel in Voorschoten. Ik vond het toen al prachtig om iets te creëren, iets wat door je handen ontstaat.

Na mijn opleiding tot kaderfunctionaris op het Wellandcollege in Aalsmeer ben ik in Amerika gaan wonen om daar mijn passie voor bloemen voort te zetten. In New York leerde ik al gauw dat de sky de limit is. Als je iets wilt kun je dat bereiken door hard te werken. Eenmaal terug in Nederland ben ik gaan werken in een bloemenwinkel in Leiden: Asarum. Daar kreeg ik alle vrijheid om naast mijn werk ook freelance werk te doen.

Dit is uitgegroeid tot een veelzijdige combinatie in het bloemenvak. Van les geven tot demonstaties in binnen- en buitenland, beursaankleding, bloemencorso, bruidsversiering en rouwwerk. Alle facetten van het bloemenvak komen aan bod. Hier haal ik al mijn creativiteit uit. Werken in verschillende bloemenwinkels in binnen- en buitenland maakt je horizon nog breder.

In 2012 ben ik gevraagd om arrangeur te worden van de corsowagen van Corsogroep K.A.V.B. Hillegom Haarlem e.o. Dit doe ik dan ook met mijn hart en met veel plezier! Graag zie ik een bloemrijke samenwerking met deze corsogroep tegemoet.

Een creatieve groet,

Michael van Namen
MJBLOOM